Çarşamba, Temmuz 28, 2010

Yeni Hayat

Evet, 19 gündür Toronto'dayım..  Her geçen gün anlatacak o kadar çok şey birikti ki,zararın neresinden dönüpte yazsam diye,,,,anca oturdum pc min başına...   Önce bir küllerinden silkeledim blogumu:))  Yola çıkmaya çalışmanın verdiği endişe ve telaşın egemen olduğu renksiz blogum,,  kendini rengarenk,  heyecanlı ve gizemli bir zemine bıraktı:))   Evet biraz daha renklerle oynanıp, biçimlendirilip, resimlerle süslenebilir..  Önemli....  tüm hayatımızı not edeceğiz..   Öyle zırt pırt değişiklikler olmaz...karakterli olsun,,yaşanabilecek tüm ruh hallerine uyum sağlasın..  Fonksiyonelliğide önemli,,neyi nereye koyduk diye aramıyalım.   Her gelen beğensin,kendinden bişiler bulsun, rahat etsin... Mağlum, beğenilmek en büyük içgüdümüz:))   Tabi ki geliştirebilmek için, çok kapı gezip, öğrenmeliyim..  Vaktimiz çok,,   En güzeli de bu..    Heyecan ve heves..  .Evim, ailem ve bloğum hazırız..Gelsin, yeni hayatımızın, geri kalan günleri:)))

3 yorum:

figoltx dedi ki...

Yeni hayatiniz hayirli olsun. 4 yil önce Afrika'ya dogru yeni hayatimi sekillendirmek üzere yola çikarkenki halim geldi aklima. Cok heyecanli, çok zevkli....

Adsız dedi ki...

güncelleme görünce nasıl mutlu oldum:))

LUNATIC dedi ki...

Maceraperest bir ruhum olduğunu yeni keşfediyorum:)) yeni bir kültür, yeni insanlar.. evet çok zevkli ama tabi burası Kanada..İnsanlar burada da fani işlerle uğraşıyor:)) Eminim Afrika ya alışmak daha zor ve daha zevkli olmuştur...Geriye dönüp okuyacağım bloğunuzu:)))

Zehracımmm,,,güncel bi kadın olucam söz:))))