Salı, Mayıs 04, 2010

Beyaz Sayfa

Nerden başlasam nasıl anlatsam?,,,3 kız kardeş ve 2 kız çocuğu annesi olan beni mi anlatsam?..Sanatçı olmak için çabalarken, yaratıcılığının sınırlarını, aile ve çocuklar ile çizen beni mi?? Yoksam, 12 senelik evliliğinde, 11 ev değiştirmiş, kocasının maceraperest kariyeri uğruna gezmediği ülke kalmayan beni mi??.....İlla da çalışacağımm!!!diye,,,bünyesinde yapılmadık iş kalmayan minik ofisi mi?? Bir tek denizcilik brövesi eksik kalmış,,kurslarımı mı??...Aaa kızım da eksik kalmasın diye!! Yarattığım “projemi” mi? Hayatımın her döneminde kurduğum ve genellikle altışarlı gruplar haline getirdiğim arkadaşlarımı mı?:)))) İşte bana çetele…konu başlıklarım tamam.

Sanırım en iyisi blogumu açmama sebep olan “beyaz sayfam”..İtiraf etmem lazım,,benimde kocamdan kalır yanım yok..”haydi bakalım yeni bir hayata” dendiğinde topuklarım popoma vuruyor..Haydi tonton “hop hop hop” diyerek başlıyorum listelere..Bu yılki hedefimiz; Kanada ya göç etmek..Senelerdir anlatırım “hayatımın bir bölümünü Toronto da geçirmem lazım” diye. Çok kereler, genellikle kocanın işi sebebiyle gitmişliğim var..Çok ta güzel anılarım var..Ama insanın birkaç ay sonra döneceğini bilerek gitmesi zevkli tabii..Göç etmek, benim bile şu anda tam olarak kavrayamadığım bir kavram:)) Ki hala daha başka birileri gidiyormuş ta, bende onlara yardım ediyormuş hissi içerisindeyim..Belki yazarak daha iyi anlarım diye yazıyorum zaten:)) Birinin bana anlatması lazım,,ve o ben olmalıyım:))) Heyyy hanfendiii gerçekten gidiyorsunuzzzz!! Anneni, ablanları, arkadaşlarını bırakarak hem de!!! O yarım sayfa tuttuğun çetele varyaaa,,hepsi kendini reset edecek..15 gün içinde eşyalarını gönderip,,o listelerin hepsinin yanına tık laman lazım..İstanbul u soluyabilmek için ise tam 2 ayın kaldı!! Yap ne yapacaksan

6 yorum:

Adsız dedi ki...

hiiii 2 ayımız mı kaldı:((

hay sana ne dedi ki...

ölecekmiş gibi konuşmayın!!!!

emrettim gibi oldu ama, evet öyle konusmayın

Fatma dedi ki...

Yeni bir başlangıç en sevdiğim şey. Yeniden ev kurmak, çocukların okulunu seçmek, yeni yerler keşfetmek, dışarıdan biri olarak izlemek sonra izlenen haline gelmek yani yerel halkla kaynaşmak. Hey ne güzel, her şey yeni. Umarım arkanızda bıraktıklarınızı istediğiniz zaman görme şansınız olur. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim. Ben "Anne böcük"ü takip ediyordum şimdi de sizi izleyeceğim. Başarılar.

figoltx dedi ki...

Ben de sizin yapiginizi 4 sene once yaptim. Hem de biz Afrika'ya göç ettik. Nairobi'de yasiyoruz. Bence de yeni bir hayat kurmak çok keyifli. Ozlem oluyor tabi ki geride biraktiklariniza ancak senede benim en az 3 kere TR'a gidebilme sansim oldugundan tam ozlemisken hasret giderebiliyorum. Yeni hayatinizi keyfinize gore kurmanizi diliyorum...

LUNATIC dedi ki...

Fadiş evet bende yüreğim burkularak, hop ediyor diyorum herkese,,herşeyi bırakıp gitmek zor ama, çokta heyecanlanıyorum bir yandan,,Yuvamı kurma içgüdüm tavan yaptı şu sıralar..Bakalım birlikte göreceğiz:))Bende şu blog işinin matematiğini çözer çözmez,,izliyeceğim sizi:))

LUNATIC dedi ki...

figoltx,,
Güzel dileklerin için teşekkürler:))Böyle bir deneyim yaşamış,,hemde doğu afrikada yaşayan birini bulmak ne güzel:)))Çok heyecanlı!!!Kimbilir ne hikayeler vardır,,blogda..İlk fırsatta okuyacağım..